Je hebt een installatie die aan herstelling toe is? Je weet niet onmiddellijk waar naartoe, maar je wil een perfect afgewerkt project? Dan bent je bij ons aan het juiste adres!

Zowel voor individuele ruimtes zoals een badkamer, keuken, toilet, bureauruimte tot een volledige verbouwing: op ons kan je rekenen. We werken heel graag een voorstel uit op maat.

‘Wij’, dat is een team van professionals die alles tot in de puntjes uitvoeren. Jouw project is bij ons in goede handen, van A tot Z.

Je kunt ons inschakelen in verschillende facetten, zowel bij residentiële als commerciële panden. Zowel voor een herstelling, verbouwing, nieuwbouw, enz.

Een greep uit ons aanbod

 • Automatiseren, verlichting, rolluiken, thermostaat, … mogelijk via iOS of Android
 • Sanitaire werken
 • Verwarming en/of koeling
 • Airconditioning, zowel in slaapkamers of leefruimte
 • Keuringen elektriciteit

SANITAIR

Sanitaire problemen? Zowel accuut als op lange(re) termijn? Geef ons zeker een seintje. We staan tot uw dienst!

CV

We zijn gespecialiseerd in centrale verwarming. Voor elk probleem vinden we een oplossing. Uw project, hoe groot of hoe klein, is bij ons in goede handen.

ELEKTRICITEIT

Electriciteitswerken valt eveneens binnen ons kennisgebied. Door een doorgedreven en constante vorming, zorgen wij ervoor dat uw installatie aan alle nieuwste, wettelijke normen voldoet.

DOMOTICA

Ook in domotica zijn we heel sterk. Van verlichting tot rolluiken, enz. Het aansturen van uw toestellen via tablet of smartphone, behoort ook tot onze expertise. Contacteer ons voor een voorstel op maat!

AIRCO

In de winter te koud, in de zomer te warm? Met onze state-of-the-art airco-installaties behoren deze ongemakken definitief tot het verleden. Zelfs als u enkel elektrisch kan verwarmen, kunnen we maatregelen treffen – of toestellen aanbieden – om alles energiezuinig te laten draaien.

TOTAALRENOVATIE

Zowel voor individuele ruimtes zoals een badkamer, keuken, toilet, bureauruimte tot een volledige verbouwing: op ons kan je rekenen. We werken heel graag een voorstel uit op maat. Daarvoor kunnen we rekenen op een team van ervaren vakmannen.

We staan garant voor een vlotte renovatie, zonder vertragingen, waarbij alle werken elkaar netjes opvolgen.

BADKAMER

BLOEMENZAAK

DOKTERSPRAKTIJK

CONTACT

  Maertens Michael

  Moorselestraat 9
  B-8930 Menen
  info@sanelekmaertens.be
  +32 495 92 12 53
  BTW BE 0878.940.160